Διαδικτυακό ταξίδι προς στον αγαπημένο μας Πύργο, προσκεκλημένοι για μια ξεχωριστή Επιμορφωτική Συνάντηση!

Το 9ο Νηπιαγωγείο Πύργου και το Νηπιαγωγείο Χαβαρίου ήταν το ξεχωριστό, ενθουσιώδες και ελπιδοφόρο ακροατήριο που θα κρατήσουμε έντομα στη σκέψη μας και την καρδιά!
Το θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν ‘’Ποιοτική Εκπαίδευση και διαχείριση περιβαλλοντικών αλλαγών’’ διαμορφωμένο ειδικά για τα υπέροχα μικρά παιδιά που στα μάτια τους λάμπει η ελπίδα για ένα ποιοτικότερο μέλλον και που θα είναι αυτοί που σύντομα θα γυρίσουν την σελίδα προς καλύτερες ημέρες και καιρούς!!!
Ευχαριστούμε πολύ την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κα. Νικολακοπούλου Ελένη, την κα. Ηλιοπούλου Ευγενία Υπεύθυνη Σχολικών Προγραμμάτων. Από το Νηπιαγωγείο Χαβαρίου την κα. Κοντογιάννη Βασιλική και από το 9ο Νηπιαγωγείο Πύργου τις κυρίες: Μπαϊλού Τασία -Προϊσταμένη σχολικής μονάδας,
Τομαροπούλου Ιωάννα-Νηπιαγωγός. Και φυσικά την Αναστασίου Έλενα, Παγκόσμια Διακεκριμένη Εκπαιδευτικός για την Αλλαγή στην Εκπαίδευση-Πρεσβευτής των 17 SDGs.
Πολλά συγχαρητήρια στις μοναδικές νηπιαγωγούς που είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε και που βρίσκονται μάχιμες στην πρώτη γραμμή του δύσκολου ρόλου της διαμόρφωσης των αυριανών πολιτών που θέλουμε να έχει η πατρίδα μας!